Europa Conference League

Οι διαιτητές στα Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Μπριζ

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές των ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με Φενέρμπαχτσε και Μπριζ, αντίστοιχα.

Γνωστοί έγιναν από τη UEFA οι διαιτητές για τις ρεβάνς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με Φενέρμπαχτσε και Μπριζ, αντίστοιχα.

Όσον αφορά το ματς της Κωνσταντινούπολης, θα το διευθύνει ο πολύ γνωστός διαιτητής Τομπίας Στίλερ, ο οποίος πρόσφατα διηύθυνε το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στα playoffs. Ο διαιτητής από τη Γερμανία έχει αναλάβει αρκετά ελληνικά ματς. Είχε βρεθεί στο περσινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ των playoffs, που είχε λήξει 4-0 για την Ένωση! Είχε διευθύνει, επίσης, το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Είναι κατηγορίας ελίτ, όπως προαναφέραμε, δικηγόρος στο επάγγελμα, ενώ έχει σπουδάσει αθλητική ψυχολογία. Ζει μόνιμα στο Αμβούργο. Φέτος έπαιξε μία φορά ελληνική ομάδα, τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο Βέλγιο. Στο πλευρό του θα έχει για βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς και, 4ος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ, ενώ στο VAR ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Τούμπας, θα το διευθύνει ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, με βοηθούς τους Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλλο και στο VAR ο Αλεσάντρο Ντι Πάολο.

Ο Ιταλός ελίτ ρέφερι είχε σφυρίξει το περσινό επεισοδιακό ντέρμπι των playoffs της Stoiximan Super League Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3. Μάλιστα, στο φύλλο αγώνα είχε γράψει πως δέχθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα, χωρίς να καταλάβει από ποιον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x